Post by casudebamo on Feb 16, 2022 19:53:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب توکن های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
من پیشنهاد نمیکنم که اجازه دهید بچههای کوچک بدون نظارت بزرگسالان این بازی را بازی کنند، زیرا قرار است گربه کارهایی مانند رفتن به ماشین لباسشویی و روشن کردن ماشین چمنزنی را انجام دهد. چیزی نیست که من دوست دارم بچه های کوچک از آن یاد بگیرند... فکر می کنم وقتی والدین چیزی می گویند "اوه نه! آن گربه واقعاً کار بدی انجام می دهد!" اونوقت احتمالا خوب میشه وگرنه من عاشقشم! فوق العاده زیبا و سرگرم کننده است! ⭐⭐⭐⭐⭐
من عاشق این بازی هستم، با این حال کمی پرگل است. هنگام انجام برخی از کارها، گربه من از روی زمین می افتد. وقتی این اتفاق می افتد، یا باید منتظر بمانم تا تایمر تمام شود یا سطح را دوباره راه اندازی کنم. در صورت اصلاح رتبه بندی تغییر می کند.
Cat Simulator Action uvo
من دقیقاً همین برنامه را روی تلفن قدیمی خود داشتم و درست همانطور که این برنامه را دریافت کردم، آن را برای اولین برنامه خود دانلود کردم و کار نکرد، بنابراین هر روز دوباره امتحان کردم و هنوز دانلود نشد، لطفاً این را اصلاح کنید، من خیلی دوست دارم آن را تغییر دهم. امتیاز برای این
دانلود این بازی خیلی طول میکشه لطفا درستش کنید!! من خیلی از آن متنفرم اما می خواهم این بازی را امتحان کنم
من هنوز این بازی را بازی نکردم اما می توانم بگویم که وحشتناک است زیرا دانلود و نصب آن خیلی طول می کشد ........ حتی نمی توانم قسط را لغو کنم
وقتی این بازی را دانلود کردم، نوشته بود که خیلی وقت است مقداردهی اولیه می شود و اجازه بازی به من نمی دهد، لطفاً این را اصلاح کنید
این یک بازی عالی است که من کیفیت آن را دوست دارم و وقتی تلویزیون بچه ها را می شکند، او فریاد می زند خنده دار است و خیلی چیزهای دیگر وجود دارد، اما قیمت پلنگ سیاه کمی زیاد است، من دوست دارم اگر همه آن را پایین بیاورید، اما فقط یک بازی شگفت انگیز است که خیلی خوب است 👍
من فکر می کنم واقعا سرگرم کننده است. این یک بازی نیست که شما را عملاً وادار به پرداخت هزینه برای ادامه بازی کند (من با شما فورتنایت صحبت می کنم) و این یک بازی است که در آن باید چیزها را از بین ببرید! چه کسی این را نخواهد؟! لطفاً به این بازی پشتیبانی لازم را بدهید و از آن لذت ببرید!
من قبلاً این بازی را دوست داشتم اما اکنون به طور خلاصه یا چیزی شبیه به آن ادامه دارد
خیلی جالب! من عاشق گربه ها هستم، شما همچنین می توانید بدانید که چگونه مانند یک گربه بسیار باحال نابود کنید! شما باید این بازی را دریافت کنید ارزشش را دارد.
خیلی خوب است، زمانی که برای اولین بار بازی کردم فکر میکردم این یک خلاقیت خداپسندانه است، اما تنها چیزی که واقعاً دوست دارم ببینم شاید تغییر یا بهبود مدلها و بافتها و تنظیمی برای fov و برای کنترل دکمههای معکوس باشد. این مهم نیست زیرا بازی هنوز هم بسیار سرگرم کننده است اما دیدن آن عالی خواهد بود. به طور کلی، توصیه می شود زیرا سرگرم کننده، طولانی است و به طور شگفت انگیزی خسته کننده نمی شود.
Regina in Missione 4: Il Sacro Armistizio Avventura tel
من عاشق این بازی هستم! شما هر کاری می خواهید انجام دهید! شما حتی می توانید به انجام ماموریت ها! شما می توانید چند نفره انجام دهید، من دوست ندارم توسط سگ ها تعقیب شوم!
این بازی مشکلی ندارد اما موارد اضافه زیادی وجود دارد و کمی مشکل دارد.
عالی! گربهها شگفتانگیز هستند، گرافیک خیرهکننده است، من عاشق این بازی هستم! بازی مورد علاقهام برای بازی در حین حرکت، اما حالا که یک تبلت جدید دارم به من اجازه نمیدهد ادامه دهم، لطفاً این را اصلاح کنید، این بود. بازی مورد علاقه من تا زمانی که این اتفاق افتاد
من عاشق گربه کرکی هستم، اما این بازی برای من خیلی بد است، نمی دانم چرا بازی ather سرگرم کننده تر است، بله، از آن لذت می برم، اما نه
من به تلاش برای دانلود ادامه میدهم، اما پس از دانلود کامل، خود آن را لغو میکند. من قبلاً چندین بار این برنامه را داشتم و هرگز این مشکل را نداشتم. من تمام ویدیوهای موجود در گالری و 3/4 از تصاویرم را حذف کردم. من بیش از 3000 عکس دارم ... هنوز دانلود نمی شود. اگر مشکل برطرف شود، ستاره 1 به 5 تبدیل می شود.
بازی خوبی است اما در lev 3 مشکل دارد
ناز :] اما من به غرق شدن در زمین لعنتی ادامه دادم، مثل بروه فیکس بازی
Cat Simulator פעולה ovq
Cat Simulator Action syqu
آن را دوست دارم اما یک اشکال در نقشه خانه سه در نزدیکی استخر وجود دارد که من همچنان از کف می گذرم لطفاً این را برطرف کنید
من عاشق این بازیها هستم ولی دیگه نمیتونم دانلودش کنم میخوام بچگیمو زنده کنم به این فکر افتادم که این بازی رو روی گوشیم نصب کنم ولی الان دیگه نمیذاره دانلودش کنم واقعا دلم برای این بازی تنگ شده و قیمت هر کدوم رو هم آرزو میکنم گربه ارزان تر است. من به این 5 ستاره می دهم اگر بتوانید این مشکل را برطرف کنید. فقط ناراحتم که برای من کار نمی کند مطمئن نیستم که آیا من تنها کسی هستم که این مبارزه را تجربه می کنم
به مکانهای آزاد و رایگان بیشتری برای رفتن بدون پرداخت یا سطح انتظار نیاز دارید.
کنترلش خیلی سخته
این بازی خیلی سرگرم کننده است!! من آن را برای دوستم گرفتم و آن را تست کردم و فراموش کردم که بازی برای او است ... این یکی از بهترین بازی های تاریخ است!!! خیلی بهم خوش گذشت!!! اما به خانه و باغ و چیزهای بیشتری نیاز دارد...
خیلی دوست داشتم بازی کنم اما بازی ها خراب شد، نمی توانم بازی کنم
راستش را بخواهید، من انتظار داشتم که این یک بازی رایگان موبایل باشد، اما نه. کامل نیست، اما خوب است.
حتی به من اجازه بازی نمی دهد ... حتی یک ذره، اگر سعی کنم آن را دانلود کنم، و می گوید نمی توانم آن را بازی کنم. نمی دانم چرا این اتفاق می افتد اما اینطور است. لطفاً این برنامه های Swift را اصلاح کنید
آنقدر واقع بینانه است که بیشتر از زندگی واقعی است. خیلی واقع بینانه، لطفا کمی غیر واقعی ترش کنید، زیرا این کار سلول های مغز من را می کشد که تا چه حد واقع بینانه است.
من این بازی را گرفتم و نتوانستم بازی کنم. فقط به مقدار اولیه رسید و هرگز تغییر نکرد، آن را پاک کردم و دوباره گرفتم، اما این کمکی نمی کند. لطفا رفع کنید
من عاشق این بازی هستم من عاشق همه گربه ها و همچنین لوازم جانبی هستم که می توانید روی گربه ها قرار دهید و من یک گربه به نام میکی دارم که او نیز یک دردسرساز بسیار بزرگ است بنابراین این بازی کمی قابل ربط است اما نه آنقدرها که مانند گربه است. خیلی بد است که از روی نردبان به مردی گیر کرد که در درخت گیر کرده بود و به ماشین چمن زنی اجازه داد تا کار کند و به یک مرد اجازه داد دنبالش تعقیب کند که فقط... بله.
وقتی شروع شد باید ساعت ها منتظر بمانم و بعد از مدت کوتاهی انتظار می خواهم بازی کنم
لطفاً در حالت چندنفره نظر بدهید و فکر می کنم اگر می خواهید بگویم این بازی ویژه است یک بازیکن پیدا کنید. رفتم می خواهم سریع بازی کنم می توانم تیمم را پیدا کنم! من می خواهم به شما ستاره های بی نهایت بدهم! و من با تمام گربه ها تقلب بازی می کنم! و آن را بسیار سرگرم کننده است! و خیلی خنده دار من فکر می کنم بازیکن با گربه بزرگ اما نه با تقلب همه گربه ها با قدرت کامل فکر می کنند آنها یک رئیس هستند! اما من رئیس هستم! bosiokk همیشه یک رئیس است! هیچکس نمیتونه جلوی من رو بگیره! خیلی خنده دار به گربه های بزرگ ضربه بزنید و به گربه های کوچک ضربه بزنید! که خیلی خنده دار است!!
بازی را بسیار دوست دارم، اما گاهی اوقات به صفحه اصلی می رود تا جایی که باید آن را دوباره راه اندازی کنم
بار نمی شود. یخ می زند.
عالی!!! من عاشق بچه گربه ها و از بین بردن چیزهای تصادفی هستم و این بازی مورد علاقه من است!!! مطمئناً این را توصیه می کنم و تنها نگرانی من این است که یک مشکل نادر در هنگام بازی به عنوان بچه گربه سفید در خانه 3 طبقه 1 در زمین گیر می کنید. غیر از این، من نمی توانم به مشکلی در بازی فکر کنم! ادامه بده! اگر بتوانم به این 10 ستاره امتیاز می دهم. درخشان!