Post by casudebamo on Feb 16, 2022 19:50:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
tolles spiel,leider kann ich es nur zu hause spielen weil es kein Internet hat ... Man muss also viel Internet haben... das ist doof...
Bądź gupią gra!!!!!
Minecraft Ipad Snap Case by Doma063. More information. Minecraft Mods ... Dragon Mania Legends Hack and Cheats - How to Get Free Gold(iOS and Android.
Taka sobie
Wiele reklam Reklamy się nie uruchamiają, a gra się zawiesza Rozwiąż ten problem
Dostałem tę grę na podstawie rekomendacji i naprawdę zaczynam nienawidzić gier opartych na czasie. Wszystko wymaga czasu, a czasami nic nie możesz zrobić, aby zabić czas w grze.Wszystkie reklamy różnych wydarzeń były na całym ekranie i nie mogłem się ich pozbyć. Za każdym razem, gdy kliknąłem na inne wydarzenie lub bitwę, byłbym Alexem, aby pobrać dodatkowe dane gry lub nie mogłem tego zrobić. Po poproszeniu o udział w jeszcze jednej rzeczy, która wymagała pobrania dodatkowych danych, skończyłem.
Smoki tutaj to najsłodsze rzeczy, jakie widziałem. Poza tym gra jest naprawdę fajna i zabawna.
Nie kupuj 1 miliona jedzenia za 99 klejnotów, zmniejszy to twoje odliczanie jedzenia do 1 miliona, ignorując to, co już miałeś! Nie ma również możliwości skontaktowania się z nimi w kwestiach technicznych!! To nie pierwszy raz, kiedy zostałem oszukany przez tę grę!!!
Proszę dodać crossplay, abym mógł grać na moim laptopie na tym samym koncie
Po drugiej stronie nie można jej włączyć
Polecam łatwo zabijać i można w tej grze robić wiele rzeczy!
The Secret Society: Mystery Aventură upz
Mój kod : 138461d
Gra jest dobra. Przysł. denerwuje go przerywanie bitew. I każdego dnia od kilku ostatnich tygodni nie otwiera się, podając przyczynę awarii serwera, naprawiamy go, poczekaj na to. Co się dzieje do diabła?!?! Nawet jeszcze tego nie naprawiłeś??!! Popraw to.
Forum Dyskusje na temat gry Dragon Mania Legends
W grze występują problemy, a postęp w grze można zapisać tylko za pomocą Facebooka.
Dragon Mania Legends Simulation jpg
Spoko gra
Jeśli dragon jest w swoim domku po jak ja mam sprzedać
Po spędzeniu czasu i znacznej ilości pieniędzy w dodatkach gra uporczywie się zawieszała i stała się bezużyteczna. Próbując rozwiązać problem, WSZYSTKIE DANE GRY ZOSTAŁY UTRACONE!!! NIE polecam tej gry.
W owym temacie chciałbym przedstawić i z lekka polecić pewną, dosyć wciągającą gierkę.Dostępna na 3ch wymienionych w temacie platformach.
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale jest tak wiele reklam, że to nierealne. Gdyby byli pomiędzy zamianą różnych rzeczy, byłoby inaczej, ale reklamy są stale wpychane do gardła. To jedyna gra, w którą gram, która też to robi
Proponuję umieścić smoki "Jak wytresować smoka" Myślę, że to dobra sugestia
Lubię tę grę, ale proporcje jedzenia nie działają. Mogę zebrać tylko kilka tysięcy jedzenia na raz (powyżej 6 godzin), ale potrzebuję ponad 8000, aby raz nakarmić poziom 16+? Mówi również „Użyj dorbs do końca imprezy”. Jakie wydarzenie? Nic się nie zmieniło i nic nie przychodzi do głowy, żeby je wykorzystać?
Supergierka
Otwarcie zajmuje dużo czasu, czasem nie wchodzi
Moja gra nie otwiera się po aktualizacji, proszę naprawić ten problem
To bardzo dobra gra! Ale dam jej tylko cztery gwiazdki, ponieważ kiedy oglądam reklamę z nagrodami, czasami jej nie zgłaszam, proszę to naprawić.
Naprawdę fajna i spokojna gra
Skandal na początku się włączała ale później się włączała
Słabe
Ogólnie gra jest dobra. Ale jest jeden poważny problem, tj. Zawsze po obejrzeniu reklam pojawiają się klatki piersiowej lub czas do przodu (30 minut), które nie są odbierane. Zdarzyło się to ponad 5-6 razy. Usuń tę usterkę. Grałem w wiele gier, ale z powodu pewnych problemów system nie jest aktualizowany i traci wszystkie ceny. Wcześniej dałem 3 gwiazdki, ale teraz spadły do 2.
Najlepsza gra na świecie Nie ma chyba, że dają aktualizacje, których nie da się zrobić
Gra dzisiaj nie działa. Aktualizacja jest wymagana, chociaż aktualizacja nie jest dostępna. Mój identyfikator gry 7fg9h2
Dragon Mania Legends Animal Fantasy V 5.2.1 PEŁNY APK + MOD PEŁNY APK · Gry , Symulacja. Deweloper : Gameloft SE. Opisy: Legendy Dragon Mania to piękna i
dzięki za okradzenie z kąta nie dzałały servery i co odinstaluj potem zainastaluj i nie mam konta mojego scamerzy
Dragon Mania Legends Penyelakuan qpt
Bardzo fajna gra polecam serdecznie 10/10
Wygląda na to, że ta gra byłaby dobra, gdyby NIE BYŁA TAKA LAGGY.Ładowanie zajmuje trochę czasu, a za każdym razem, gdy oglądam reklamę, aby uzyskać więcej jedzenia lub przyspieszyć rozmnażanie/wylęganie, czasami nawet nie przetwarza tego, co oglądałem! Zdecydowanie rozczarowany, nie polecam.
zróbcie legendarnego smoka który nazywa sie gamer dragon on będzie miał moc legendy void i light i go sie robi z fireball dragon i candy dragon i on sie robi 1 dzień a wykluwa 19 godz zróbcie takiego smoka pls jak zrobicie wwtedy wwtedy 5 gwiazdek zrubcie jeszcze możliwość dawanie znajomych smoków
드래곤 매니아 레전드 시뮬레이션 pbgx