Post by casudebamo on Feb 16, 2022 19:41:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Mängu süvenedes on selle mänguga alati mingi tõrge. Kui kokk ütleb teile, mida taseme alguses teha, on aeg juba alanud. Nüüd saan ühel tasemel valida ainult teatud koostisosi. Hea mäng, nad peavad lihtsalt probleemidega kursis olema
Ükskõik, mis teatud tasemetest läbi ei pääse. Väga kallid uuendused. Tahtsin lõbusat mängu ja see valmistab mulle rohkem frustratsiooni.
Kuna see on nii raske, olen 10-aastane tüdruk, nii et pärast 10. taset ei saa ma mängida
Vinge
Ma armastan seda mängu, sest see aitab teil keskenduda
Puudutades on see aeglane, kui soovite uuendada, ei näe te, kui palju raha teil on
Halvim mäng, mida ma pole kunagi oma elus näinud, palun tehke midagi
Sinu mäng on hea ja väga lihtne ja kiire mäng
Varem oli see nii lõbus mäng.. nüüd on raskusaste kohe alguses selline, et uuendamiseks tuleb raha kulutada... pole aus! Desinstallitud!!
Mulle meeldib mäng, kuid 75 sekundit ei kata seda. Mitte siis, kui peate jõudma 125-ni. 2 või 3 minutit on palju parem või pole aega @ kõik, sest päriselu restoranides seda ei tehta. Nii et ma desinstallin selle praegu, kuni te selle parandate. Ma kontrollin iga päev.
Mulle meeldib süüa teha, nii et see annab mulle ideid uutest retseptidest ja sellest, kuidas oma köögis kiiremini liikuda. Mina olen Trini ja Vinci. Ja ma elan Grenadas.
Mõnus mäng, kuid ajastatud tasemete puhul hakkab taimer tegelikult loendama enne sissejuhatava ekraani lõppu, nii et kaotate nendel tasemetel kuni 3 või 4 sekundit, mis muudab lõpetamise võimatuks.
Loodetavasti muudab see värskendus selle paremaks
Peale ülesannet peaaegu reklaame täis
Väga kiire tempoga mäng. Hoiab teie sõrme kogu aeg hõivatud.
Trò chơi nấu ăn: Nhà hàng siêu đầu bếp Mô phỏng mch
Локикрафт እንቅስቃሴ ያለባቸው dgwo
See rakendus on hea 👍😁, kuid üks probleem, miks mitte hüpata 8. tasemele, leiate taseme lisatud
Mulle meeldis see nii väga, et jätan selle oma eluks alles
See mäng on tüütu. Ma muudkui klõpsan tellimusel ja see kleepub nii, et toit kõrbeb või kliendid lahkuvad või kell saab tühjaks. Samuti avaneb see aeglaselt. Kustutab.
Päris hea. Aga natuke liiga lihtne. Parem on meeles pidada, milline klient on järgmine. Aga mulle meeldib, kui neil on kuulsustest klient. Jackie Chan on mu lemmik.
Cooking Sizzle: Master Chef உருவகப்படுத்துதல் ova
Mängu desinstallimine. Mänginud samal tasemel 3 korda ja iga kord algas mäng uuesti, kuigi võidaksin taseme, põhjustades mängude kaotamise. Pole vaeva väärt...
mäng on OK, välja arvatud teatud tasemel, millel mängite, hoolimata sellest, kui kiiresti te klienti teenite, kaotate ikkagi ja see üks tase, millel ma olin, kasutasin sellel oma kalliskive ja ma ei saanud ikka edasi, mul on vaja 14, et läbida ja oli 11 ja mäng pettis mind edasi andmast, nii et sel põhjusel ma kustutan mängu
See mäng on teiste kokkamismängudega võrreldes väga raske. Tundub, et ei saa edasi liikuda, kui raha pole kulutatud. Uuendused väga kallid.
Mulle meeldib see mäng, et mõned tasemed on raskemad kui teised ja võtavad umbes 10 elu, kuid see on seda väärt. Laadige alla ja proovige ise.
See on väljakutseid pakkuv ja peate mõtlema ning koostama strateegia, kuidas taset vallutada.
Cooking Sizzle: Master Chef სიმულაცია ztfg
Pärast nii paljude tasemete läbimist keeldus mäng uuendamast või värskendamast, et avada uus restoran... 😶
Pole hea challa tough ga vundhe stress falll ga vunde
Ma ei soovita kellelgi seda mängu alla laadida, see on nii tüütu ja väga varas, loodan, et keegi ei laadi seda mängu alla, keegi ei laadi alla midagi muud, see mäng on väga vastik ja allalaadimiseks kuluvat aega pole väärt
Väga hea mäng. Kuid pärast Indiat tuleb varsti nagu järgmine maailm. Millal see uus maailm tuleb?
See on tore mäng, sest mulle meeldib süüa teha, aga ma lihtsalt vihkan seda, kui nad üritavad sinult asjade eest tasu võtta,,, mängud, mida ma omal ajal mängisin, seda ei teinud, aga see on tore mäng, kui sa armastan süüa teha
hämmastav mäng! Olen kokkamismängudest kinnisideeks ja see on parem kui kokandusreis, teine selle ettevõtte tehtud kokandusmäng. Need annavad teile suurepärase alguse ja annavad teile kogu aeg näpunäiteid. Kuid mõnikord paneb see teid valima asju, mida te ei soovi valida, näiteks võimendused, kuid see ei mõjuta teid palju. Proovige seda mängu kindlasti. Saate avada uue poe väga kiiresti.
Carrie Henderson on suurepärane kokandusmäng. Mulle meeldib kulutada oma minevikku. Iga päev mängin aega.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulyatorlar hvzf
Kiire tempo mäng, kuid lõbus
Tore, ma mängin seda ainult meelelahutuseks. Lõbus mäng, mida mängida, kuid sellel on mõningaid tõrkeid.
Enne uuendust mängisin seda mängu iga päev, aga kuna mul on vähe huvi või üldse mitte..Aeg algab enne, kui saate mängima hakata, siis igapäevaseid kingitusi pole enam ja jätkamise aeg on lühenenud. Palun parandage need või ma Olen sunnitud kustutama ja edasi liikuma.. Ette tänades 🥰
See on äge mäng, mulle meeldib väga...
Armastan seda mängu alguses, kuid tundub, et see on Jaapani maailma 2. restorani 38. tasemel tõrkunud. Seega pole piisavalt kliente, et isegi taseme läbimise kriteeriume täita
Selle eest, miks ma annan 2 tärni, sest pärast mängimist me võidame, et me ei saa nuppu jätkata
Mäng on ebaviisakas ega lase seadete muutmiseks pausi teha. See sunnib teid mängimist jätkama või kaotama elu. Ma ei taha mängu helisid kuulda. Mind ajab see närvi