Post by lynsolistena on Feb 11, 2022 23:57:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģenerators zelts ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
šī ir ļoti aizraujoša spēle, taču tā ir ļoti nomākta, jo ir pierādījusi, ka nauda ir galvenais, kas nodrošina panākumus. Uzlabojums būtu apgabals, kurā karaļvalsts locekļi var cīnīties viens pret otru bez zaudējumiem, lai mēs varētu pārbaudīt formējumus un dažādu varoņu iestatījumu ietekmi.
Atkal mainīti vērtējumi, jo tie uzlabo dažas lietas f2p spēlētājam, taču no sāniem daudzus notikumus padarīja sarežģītākus, piemēram, elites izmēģinājums. tāpēc spēlētājam ir jātērē nauda vai jāgaida gadiem, ja viņi vēlas pabeigt notikumus. Un miljoniem spēku vada serverus, tāpēc esiet piesardzīgs, ja vēlaties spēlēt kā bezmaksas spēlētājs, jo jūs nesagaidīsit tikai vilšanos.
Pilnīgi jautra spēle... LĪDZ trīs mēnešus vēlāk viņi nolemj apvienot jūsu serveri ar citiem serveriem, tostarp serveriem, kas ir bijuši tiešsaistē ilgāk. Viņi cenšas kompensēt ar celtniecības un karaspēka steigas priekšmetiem. Problēma ir tāda, ka spēlētājiem no vecākiem serveriem joprojām ir augstāki varoņu līmeņi un atribūti, kā arī vairāk varoņu un labāki priekšmeti nekā jums, jo viņiem ir bijusi iespēja savākt vairāk un veikt vairāk notikumu. Arī spēlētāji to zina un pastāvīgi izaicina jūs un uzbrūk jums, kas sabojā spēli
Ko es domāju: 1) Šī spēle ir paredzēta tikai spēlētājiem, kuri var tērēt NAUDU, ja jūs iegādājaties varoni veikalā, jūs varat uzvarēt visu armiju, tāpēc neatkarīgi no tā, cik daudz jūs uzlabojat savu līmeni valstībā, tā vienmēr beidzas ar sakāvi, ja jūs to nedarāt. t TĒRĒT NAUDU. 2) Ja vēlaties izšķērdēt savu naudu, šī spēle ir paredzēta jums. 3) Šī spēle ir tikai par to, cik daudz jūs varat iztērēt NAUDU. 4) Lielākā daļa spēlētāju pamet spēli pusē, iepriekš minēto iemeslu dēļ. Ieteikumi: 1) Nespēlējiet šo spēli un netērējiet savu laiku un maku 2) Nav godīgas spēles, jo, ja jūs varat iegādāties preces no veikala, izmantojot lādes (linari), tad tikai jūs varat cīnīties vai tas ir tikai sakāve ar pretinieku, kurš var tērēt un iegūt varoņus.
Viena no sliktākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējusi... Šīs spēles izstrādātāji ir pārāk mantkārīgi.. tas viss ir tikai par arvien vairāk naudas tērēšanu. Netērējot naudu, jūs nevarat daudz progresēt. Izstrādātāji neņem vērā spēlētāju ieteikumus, kas viņiem nav izdevīgi. Šo spēļu tērzēšanas sistēma ir slikta. Pārāk daudz nejaušu lietu. Spēlētāji tērē naudu, lai iegādātos lietas, bet nevar iegūt to, ko vēlas. Kopumā šī spēle ir pilnīga krāpniecība. Es padevos.. čau
Ļoti tehniska spēle, kas ietver politiskās un komunikācijas prasmes, lai veidotu alianses un stratēģiskus plānus un uzbrukumus, lai kontrolētu pilsētas un teritorijas. Man ir jauna liela ģimene no šīs spēles. Spēlēju jau gandrīz 2 gadus.
3/5 man jau kādu laiku spēlē, viennozīmīgi maksā par uzvaru. man tas bija jautri, bet tagad es vienkārši spēlēju, lai galvenokārt paliktu aktīvs. sacīkstes, manuprāt, ir ļoti negodīgas, lielākajai daļai ir mīļotāji un lietas, kas ir labākas, bet viena sacīkste, kuru tu startē, šobrīd ir patiešām nepietiekama. (cilvēks) ja spēles dizaineri vēlas mani sazināties, atrodoties serverī 2, mans ID ir 15020193, lūdzu, norādiet mani
kopumā jautra spēle, kas man patīk, mana vienīgā sūdzība ir par lineāro sistēmu, jo spēlētāji Āzijā par jauninājumiem maksā mazāk dolāros, tādējādi iegūstot negodīgas priekšrocības.
Art of Conquest: Dark Horizon Jocuri de rol pyc
Šī spēle ir ārkārtīgi rasistiska. Jūs saskarsieties ar neskaitāmiem rasistiskiem apvainojumiem, un atbalsts atsakās kaut ko darīt lietas labā. Šīs spēles izstrādātāji aizsargā savu rasistisko spēlētāju bāzi, jo "viņi mums dod naudu". Tātad jūs saņemsiet to, ka būt rasistiem ir pareizi, ja vien jūs atmaksājat izstrādātājiem. Es ļoti iesaku jums atteikties no šīs spēles un atrast kaut ko citu. Ir daudz labāku spēļu, kurās ir tāda pati noskaņa.
Art of Conquest: Dark Horizon ロールプレイング tbop
Spēlēju šo spēli jau vairāk nekā gadu, lielākoties ļoti patīkami. Mana galvenā problēma šobrīd būtu tāda, ka armija un garnizons būtībā neko nenozīmē, jo varoņi ir pārāk OP. Cilvēki ar vairāk nekā 900 000 garnizonu zaudēja cilvēkiem, kuri izmantoja tikai varoņus.
Labākā spēle jebkad. Es to spēlēju nedaudz vairāk nekā gadu, nenožēlojot. Nepieciešams laiks, lai sasniegtu līmeni, un vienmēr ir daudz spēcīgāki spēlētāji, kas kopā ar jums slauka grīdu, taču galu galā tas joprojām ir pūļu vērts.
Labākā spēle, kas jebkad pastāvējusi! Viss, kas man jāsaka. Šī ir visu laiku ideālākā spēle, un tā joprojām ir! Šī bija mana "bērnības" spēle. Spēlējiet to līdz šai dienai. To iesaku arī citiem, ja vēl neesi spēlējis šo spēli. Vienkārši lejupielādējiet to. Jūs nenožēlosiet VISPĀR! 100 zvaigznes no 10. Es vēlētos redzēt, ko viņi vēl var darīt šajā spēlē. Protams, šī spēle nedaudz atpaliek, taču pēc neilga laika jūs atkal spēlēsit šo brīnišķīgo spēli. Tā turpināt izstrādātāji!
Dēļ tā kad es pazaudēju kontu kaut vai man viņš bija linkots.Viņu vairs nevaru apgūt.
Patīk, bet dueļu sistēmu izmanto augsta līmeņa spēlētāji, lai piespiestu zemāka un vidēja līmeņa spēlētājus pakļauties. Pēdējais piemērs bija 107 k spēka spēlētājs, kurš atkārtoti izaicināja visus, kas bija zemāki par viņu, lai pilnībā iztukšotu varoņa izturību. Man ir apmēram 59 k, lieki piebilst, ka man nebija citas izvēles kā atkāpties, kamēr viņš turpināja sūtīt surogātpastu. izmantoja to arī, lai izrautu mūs no uzbrukumiem sagatavošanās posmā. Man patīk dueļa ideja, taču jums ir jāierobežo, lai viņi nevarētu vienkārši nosūtīt surogātpastu.
ATJAUNINĀJUMS: paldies par tik ātru atbildi, tas ir biznesa jēga, taču tas ir kļuvis par nebeidzamu ciklu, kurā tiek apvienoti miruši serveri un izveidoti jauni, bez ilgtermiņa spēlēšanas/vērtības. Vienīgais, kas man nepatīk, ir nemitīgā pāreja uz citu serveri, jo tiek pārņemts jūsu pašreizējais serveris un visi padodas, bez šaubām, tas ir jautri, taču jāpavada dažas nedēļas un jāpārvietojas vēlreiz. Nesaprotu, kāpēc cilvēki šeit tērē naudu, kad viņi vienkārši pāriet uz jaunu atkal un atkal, ja vien tā nav biznesa stratēģija? es to nesaprotu.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Аркадни pbm
tai ir liels potenciāls, taču es uzskatu, ka šī spēle joprojām ir nenobriedusi. Grafika ir lieliska, spēle ir laba. Tomēr tas ir arī diezgan garlaicīgi. Tam īsti nav nekāda "satraukuma". Ir labi. Bet es nejūtu, ka tas rada atkarību. Lai cik šausmīgi tas izklausītos, es vienkārši nejūtu pietiekamu tūlītēju gandarījumu. To spēlējot, nejūtas "episki". Pat spēles ar daudz mazākām izredzēm joprojām spēj nodrošināt spēlei nepieciešamo azartu. Piemēram, spēles treilerī es redzēju, kā varoņi pieradina milzu bruņurupuci un izmanto to savā pilsētā. Es gribu vairāk no tā. Labi izstrādātas cīņas, labas animācijas un grafikas man personīgi nepietiek, lai šai spēlei piešķirtu vairāk par 3 zvaigznēm. Tomēr es patiešām uzskatu, ka gandrīz visas izredzes padarīt šo spēli par šedevru starp mobilajām spēlēm. Šai spēlei ir nepieciešams aizraujošāks līmeņa dizains.
Šī spēle ir laba, taču, kāpēc augstākā līmeņa spēlētāji var izaicināt zemā līmeņa spēlētājus. Un to nevar noraidīt, vai arī jūs varat zaudēt savu varoņu izturību. Ne līdzsvara spēle, kad viņi var viegli pārspēt katru spēlētāju, kurš ir vājākais par viņiem. Un arī, kamēr es biju duelī, mana spēle neatbildēja, līdz es zaudēju cīņu.
Pirmā lieta, kas parādījās, palaižot spēli pirmo reizi, bija 9,99 $ iesācēju komplekts. Es nekavējoties atinstalēju, nespēlējot tālāk. Rediģēt: izstrādātājs atbildēja (skatiet tālāk), norādot, ka palielināšana nav obligāta, un lai palīdzētu spēlētājam. Lieta ir tāda, ka, ja izstrādātājs jums uzreiz iekasē 9,99 ASV dolārus, pirms jūs pat esat ieguldījis spēlē, labāk noticēt, ka, ja turpināsit spēlēt, viņi mēģinās no jums izvilkt simtus. Reitings paliek nemainīgs.
Šī ir patiešām jautra spēle, kuru sabojā neticami rasistiski spēlētāji.Konkrēti no vienas valsts. Spēlējiet spēli, un jūs redzēsiet ļoti ātri. Šķiet, ka rasismu mudina Lilita. Cik es esmu redzējis, viņi nav veikuši nekādus pasākumus, lai to novērstu. Daudz toksisku spēlētāju. Iztērējiet savu naudu citai spēlei. (Tas noteikti ir arī p2w
šī spēle ir laba, un tai ir arī regulāri atjauninājumi. Bet atjauninājumu lieluma dēļ es piešķiršu 4 zvaigznes. Es domāju katru reizi, kad spēle tiek atjaunināta, mums ir jālejupielādē gandrīz 0,5 gb datu. Dažiem cilvēkiem tas ir labi, bet mobilo sakaru operatoru datu lietotājiem tas ir pārāk daudz. Ir daudz spēļu, kas nodrošina vidēja izmēra atjauninājumus, lai gan spēle ir diezgan liela. lūdzu, ieskatieties šajā.
Spēle turpina sasalst un bloķē manu tālruni
Šī spēle ir patiešām lieliska. Es vienkārši mīlu šo spēli. tās grafika ir perfekta, un nejautājiet par spēli, tā ir patiešām laba, un es vēlos šai spēlei piešķirt 5 zvaigžņu likmi. Šim uzņēmumam ir jāizveido vairāk spēļu, tā ir neticamā spēle. Šī spēle ir jāatjaunina, jo tā patiešām ir jautra spēle timepass.kad es spēlēju šo spēli, es jūtos kā profesionālis vai leģendārs cīnītājs. paldies, ka izveidojāt šo spēli...
kas man patīk šajā spēlē galvenokārt ir tas, ka tu spēlē pret citiem cilvēkiem, un viņi varētu būt tavi ienaidnieki, kā arī tev var būt sabiedrotie, ko ir labi zināt, bet tu vari runāt ar šiem spēlētājiem ir visā pasaulē.
Šī spēle ir lieliska katrā ziņā, grafika, detaļas, sižets un jo īpaši notikumi, viena lieta, es teiktu godīgi, ka jums ir nepieciešama nauda, lai uzvarētu šajā spēlē, es lūgtu izstrādātājus vismaz pazemināt likmes, tāpēc ka ikviens tos var atļauties, paldies
Tā sāka būt sliktākā iespējamā spēle. Tas ir vienīgais maksājums, lai spēlētu spēlētājus. Nav vietas, kur spēlēt spēlētājiem vai mēreni tērētājiem, vienkārši tērēt laiku, un naudas spēle nav noderīga
Tā ir lieliska spēle, un viss ir jautri un radoši, un apmācības un karaspēka izvietojuma koncepcijas man vienmēr ir bijušas brīnišķīgas. Diemžēl es veicu pārskatīšanu kļūdas dēļ, kurā, uzvarot jebkuru priekšnieku, augstāka līmeņa spēlētājs var nomest priekšnieku un mērķēt uz jums pēc tam, kad esat iztērējis savus resursus, liekot jums bēgt. Pēc tam viss laupījums pazūd. Tas tiešām ir apbēdinoši, un diemžēl es nevaru atgūt laupījumu no priekšnieka zonas. lūdzu, izlabojiet to citiem spēlētājiem.
Būtībā šī ir samaksa, lai uzvarētu varenus un maģiskus varoņus 3. Vai varat to izbaudīt, spēlējot bez maksas? Protams, bet tad tā kļūst tikai klanu sadursme, kamēr jūs gaidāt stundas un neko nedarot. Nav daudz ko citu teikt. Kopumā laba ideja, vājš izpildījums.
Ļoti laba spēle attiecībā pret savu žanru. Tomēr viena liela kritika, ko es gribētu izteikt, ir nepārprotams angļu valodā runājošu serveru trūkums. Piezīme: spēle būs daudz vienkāršāka, taču tas pats attiecas uz katru spēli, kurā tiek piedāvāta spēles valūta par reālu naudu.
Izstrādātāji Lasīt komentārus. Arī spēlētāji pirms šīs lejupielādes. Ar katru atjauninājumu spēlei vajadzētu kļūt draudzīgākai pret spēlētājiem. Jūs, puiši, neklausāties neko, ko spēlētāji saka. Tas ir gandrīz droši, ka šī spēle mirs. Bezmaksas spēlētāji būs pilnībā aizgājuši, un apmaksātajiem spēlētājiem nebūs neviena, ko iebiedēt, tāpēc arī viņi galu galā pametīs. Lai veicas ar šo.👍
Lieliska spēle, un nav nepieciešams tērēt naudu, lai kļūtu spēcīgāks.
Noteikti pietiekami jautri. Noņemiet "trīs dienu-kunga-izraisītu-automātisku pazemināšanu", un es nevaru rūpēties par "neatbildētiem tērzēšanas gadījumiem", tāpēc, lūdzu, noņemiet arī paziņojuma punktu.
tā ir jautra spēle, bet man ir problēmas ar ieeju savā pilī katru reizi, kad mēģinu iekļūt, tā mani izspiež no spēles
Paskatieties uz jūsu izveidotajām jomām un spēlētājiem, kuri jums maksāja visvairāk. Viņu jauda ir 2x un 3x ... vairāk nekā citiem spēlētājiem, un tam nav risinājuma. Ja vēlaties iznīcināt savu spēli, tas ir precīzs veids. Es iesaku visiem spēlētājiem neinstalēt spēli un, ja jūs to jau esat instalējis, vienkārši atinstalējiet to tūlīt, tāpēc viņi atklāj, ka viņu spēle ir atkritums. """"Nepārdodiet steigu par īstu naudu, ja meklējat risinājumu""".