Post by lynsolistena on Feb 11, 2022 23:54:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık paraları ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
değişik
Kontroller biraz garip ve benim için pek işe yaramadı
Farklı karakterler için olağanüstü ses efektlerine sahip mükemmel oyun, kesinlikle tavsiye ederim!
Ninja Tobu Jangovar gdw
İlginç bir jest kontrol oyunu. pek derinlik yok ama
Canım sıkılınca oynadığım eğlenceli bir platform oyunu.
Bu oyun çok fazla potansiyele sahip, ancak gelecekte yeni şeyler eklenebilir ve bu jetonları elde etmek o kadar zor ki, öldürmelerden sonra jeton alabiliyoruz.
Oyun çöküyor başlamıyor. Çökene kadar yüklenmeye devam ediyor.
benim için değil
😎😎😎😎😎😎
Oyun zevkli ama para kasmak çok zor onu bi el atsanız harika olurdunuz
Şaşırtıcı sakin, ancak yoğun oyun tarzı. Animasyonlar pürüzsüz. Keşke oyuna daha fazlasını ekleseler. Umarım bu oyun sürekli güncelleme alır. Harika bir deneyim. Bence kesinlikle beş yıldızı hak ediyor. Bu oyun bir başyapıt.
Bence bu oyun bize gerçek hayatta acele edip doğruyu seçmek ve yine de akıllı olmak zorunda olmadığınızı öğretiyor. Gerçekten zevk alıyorum, eğlenceli ve zorlu bir oyun çok güzel
Ne zaman bir platforma insem ve yanına gitmek istesem, sonunda onu aşıyorum ve kendimi aşağıdaki sivri uçlara fırlatıyorum... OYUN MANTIĞI 100
Uzun uğraşlar sonucu efsanevi karaktere kavuşunca oyun hemen ertesi gün karakteri sildi. Daha fazla öğe eklenirse ve tüm can sıkıcı hatalar giderilirse oyun çok daha iyi olabilir. Ayrıca sahip olunan eşya için 25 altın almak can sıkıcı. Sahip olunan eşyaları bile vermemeli - bu çok can sıkıcı bir durum.
Engele çarpmadım ama öldüm
Bazı seviyeler çok kötü yapılmış. Neredeyse imkansız.
Ninja Tobu ઍક્શન mpu
orijinal değil, kötü kontroller. çöp
Ninja Tobu - Are you ready to go all the way ninja? Then the game is downloaded and started to follow the regulations. You'll have to kill to be able to
Grafikler iyi ama kontroller çok kötü
Ninja Tobu (MOD Money) - a mobile auction platform with shadow-visual design. This project focuses on the reaction of the player as the character is at risk
Oyun iyi ama bir kaç tane mod eklemeniz gerekir internetsiz daha iyi olmuş
Güzel bir sanat tarzı ile çok basit bir oyun; Japon temasını gerçekten seviyorum ve arka planda hafifçe sallanan Sakura yaprakları. Oynanış açısından şu ana kadar sorunsuzdu, ancak küçük bir bug ile karşılaştım ama oyunda daha iyiye gidince artık çok da önemli olmadı çünkü adapte oldum ve eskisinden beri benim hatam olarak kabul ettim. sadece küçük bir sorun. Bunu bir deneyin, gerçekten eğlenceli ve 1500 p'ye geldiğinizde oldukça heyecan verici hale gelebilir. Genel olarak eğlenceli küçük bir oyuna geri dönüyorum. 5/5
Harika tavsiye ediyorum.
Oo
Ninja Tobu Akční wrmp
Bu oyunu seviyorum Yaptığın her şeyi seviyorum Ve evet. Kıçını seviyorum dokunmak çok eğlenceli değil mi?
Güzel ama oyunu bitirdikten sonra yapabileceğin pek bir şey yok
Oyun aslında pekde zor sadece bazı bazı gruplarından bazıları hitbox oyununda oynamadan pek belli değilda 1-2 saat içinde farkedil ve oyundan birkaç tanede bug var gibi bazı duvarların zıplayarak nasıl geçebiliyosunuz toplam 6-7 saat oynamam oynanır ama bi sonrasından sonra hitbox pişirmek cansıkıcı oluyo
Basit, iyi estetik
Ninja Tobu, bağımsız oyunlar arasında en basit olarak kabul edilen bir oynanışa sahiptir, ancak karşılığında oyuncuların iyi bir hassasiyet ve hizalamaya
İlk başladığımda 5 yıldızdı. Harika bir oyun ve zorlu ama her ninja ve özelleştirilebilir öğe olmasa da çoğunu elde etmek imkansız değil. İki kez güncelleme yapıyorsunuz ve oyun her güncellemede daha da kötüleşiyor. Şimdi ekran dondu.
Güzel
Komik
Sıkıldığınızda ve yapacak bir şeyiniz olmadığında orada oturmak harika bir oyun
Bu harika bir oyun, sadece dikey olarak yukarı çıkarken karakterinizin nereye ineceğini rastgele tahmin edecek.
oyun güzel görevler çok zor 75 görev var ve eğitim olsa olsa bu kadar zor olmasa daha iyi olur onun dışında oyun sade internetsiz ve güzel boş vakitlerde oynanabilecek harika zamam öldürücü bir oyun 1 tane var o da şey kendi ismimi lideelik tabloda göre göremiyorum sonsuz modda genel o kadar ama göremiyor Neden onun dışında bir şey yok hoş bir oyun şimdi boş yapıcam kdşaödmmsöaçzömflşsösmcödmmsöfşsşaşslföxösösöfşşşaşçsçflgldşslcxöşsfkkfl
Hıyar gibi bune lan
bu oyun köşeleri düzeltene kadar oynanamaz
eğlenceli geçmiş oyun ve partcore yapıyorsun ama oyun zorlaşabilir ama harika bir oyun
NINJA TOBU 動作 foq
Endless Fables 3: Dark Moor ایڈونچر iyg
Blu grand mini için çalışmıyor
Harika ve zorlu bir oyun, grafikler pek iyi değil ama.
Çok seviyeler güzel rastgele. Xjşfşgkşdludşjfjşfşjfkflhflhxjşxşjxşnfşjfşjcşncjşfpydşjdhldhlxjşdjşfjşfpufuşfjşfjşfjşfşjfpjdpuxjşduşfışfkifpufpufuğfjşduğduşdupdupdupdupfupxupduşfjdjşfjşfjşfpudşjfpudupxhlzgozyozypzhoxhozhoxlhzoyzohzhlzhlzhlxhlxhlxhlzhlzhlzhlzoyglxypzglxhlxlhxhlxhlxlhxhcc
Bu tür oyunları eğlenceli olduğu için seviyorum ama bunda platformların kenarları çok büyük ve pürüzlü/keskin, dokunmama rağmen sürekli onlara takılıyor. Bu benim için bir vızıltı.
Ninja Tobu v1.8.3 HİLE MOD APK - FullapkCİNİ
Eğlenceli gibi. Bu bağımlılık yapıcı. Basit. Bunun kadar iyi bir şey bulabileceğinizden şüpheliyim. Bunu nasıl sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez. Fakat. Neden duvarların içinde sıkışıp kalıyorum? Özellikle Cyborg gibi ninjaları kullandığımda. Lütfen bunu düzeltin. Aksi takdirde, mükemmel.