Post by lynsolistena on Feb 11, 2022 23:45:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats didina brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Žodžiu, linkiu šiam žaidimui 1 žvaigždutės, kad jį būtų galima pašalinti iš „Google Play“ parduotuvės, kodėl? Kai žiūrėsiu reklamas, rašo "Prašome pabandyti dar kartą vėliau", o kai žaidžiu, rodoma reklama be mano leidimo, todėl šis žaidimas gavo raudonas vėliavėles🚩🚩🚩
Vertinu tai dviem žvaigždutėmis, nes kiekvieną kartą, kai bandau praleisti dvigubą, aš verčiau spustelėti dvigubą mygtuką ir turiu ŽIŪRĖTI SKELBIMĄ! Tikimės, kad ši apžvalga buvo naudinga
Stebėjau salę ir nieko negalėjau padaryti priekabiautojui, sakydavo, kad skelbimai kaip nepasiekiami! Kitą dieną pabandžiau dar kartą ir turėjome internetą. Aš manau. Bet man patinka žaidimas. ☺
Puikiai tinka vaikui, kuriam užaugus patinka būti mokytoju
Geras Žaidimas Siulou Parsisiųsti
Daug priedų erzina, o norint juos pašalinti, tai pinigai 👎
Daugeliui skelbimų 👎 Atsiprašome, bet man tai ne
Tai tikrai gerai, bet yra šiek tiek daug skelbimų
Mygtukai po kiekvieno lygio yra suklastoti. „Trigubo“ mygtuko langelis yra didesnis nei mygtuko „rinkti“. Net paspaudus surinkimo mygtuką su savo pinky buvo rašoma, kad paspaudžiau trigubą mygtuką, todėl žiūriu skelbimą. Pataisykite tai ir sumažinkite trigubo mygtuko paspaudimo laukelį ir padidinkite rinkimo mygtuką. Nenoriu žiūrėti skelbimo po kiekvieno lygio.
Man tai patinka, bet yra be jokios priežasties pridedamų dalykų, o po 9999999 mln. valandos aš žiūriu, kaip 9999999999999999999999999999999999999999b prideda, bet man patinka.
Aš duosiu tai daugiau žvaigždučių, jei bus mažiau skelbimų, pavyzdžiui, kas 10 sekundžių. labai erzina, bet man patinka šis žaidimas, BET nekenčiu skelbimų, skelbimai tiesiog atsirado iš niekur, kai ketinau pareikšti ieškinį, visada yra skelbimas.
Žaidimas yra gražus, tačiau turi tam tikrų žymėjimo problemų, tačiau tai tikrai geras žaidimas.
Yra tiek daug skelbimų 😭
Žaidimas nėra labai geras, yra tiek daug skelbimų, kurie yra šlykštūs ir tikiuosi, kad jie turės naują lygį kai kuriuose sudėtinguose Li, nes tai yra tas pats, todėl aš pavargau, klausimas taip pat toks lengvas, tikiuosi, kas sukūrė šį žaidimą prašau pridėti keletą pakeitimų šiame žaidime ir visa tai yra netikra. Matau, kad „YouTube“ svetainėje, kuri rodo, kad šis žaidimas yra labai gražus, nėra pridėjimo, o kai jie žaidžia, jie žino, kad atsiranda bet koks pridėjimas, nes čia pilna melo
Protingas kūrėjas. Jei išjungsite „Wi-Fi“, negalėsite žaisti, bet jei įjungsite, galėsite žaisti, bet tikrai bus rodoma per daug skelbimų.
„Dis“ žaidime yra daug priedų, o „dis“ žaidimas yra blogas, aš neketinu atsisiųsti „dis“ žaidimo dar kartą. Ačiū, kad skaitėte 🤗
Šlykštus skelbimų kiekis.
Tai geras žaidimas. Bet būtų geriau, jei būtų mažiau priedų, o ne tiek daug mažiau galimybių. Nes man atsitinka taip, kad kai tik noriu šio darbo ar drabužių, jis sako: "Šiuo metu tai negalima. Ir tai TAIP erzina. Aš negaliu padaryti daugelio dalykų dėl to gedimo ar bet ko.
Teacher Simulator სხვადასხვა fubv
Vienas geriausių žaidimų ir vienas iš dalykų, kuriuo noriu būti, yra mokytojas. Todėl man patinka žaidimas. Jis įdomus ir aš stengiuosi 😀 būti geriausiu mokytoju, koks tik galiu būti. Ir kas kada nors tai skaitė, tikiuosi tau patinka žaidimas. Nes aš darau. 😉
Ushsh lpoūol tai ir labai daug ir labai daug ir labai daug žmonių su savo vyru ir bus viskas bus gerai yra trijų kambarių butą Kaune tai tik vienas kitas variantas tik viena mint ir dar daugiau kaip pusė
Car Parking Multiplayer Simulation elu
Tai geras žaidimas, bet jame skelbimai rodomi kas 5 sekundes, kai žaidžiate. Galų gale tai tikrai erzina ir net jei pasirenkate ką nors padaryti neteisingai, kad jums nereikėtų spustelėti skelbimo, vis tiek juos gausite. 🤦♀️
Linksma, bet daug reklamų
Teacher Simulator Grand public eqzo
Geriausias žaidimas moko jus būti mokytoju
Paskirsiu daugiau žvaigždučių, jei patenkinsite mano poreikius šiame žaidime. Žaidimas yra įdomus ir žaidimai niekada nesensta, bet kiekvieną kartą, kai bandau pažymėti testą su buvusiu varnele, jis visada sako, kad tai neteisinga! Norėčiau buttens pažymėti ex arba varnelę. Pats žaidimas nėra trikdantis, todėl tai gerai🙂 Tačiau kartais žaidimas yra tarsi papildymo simuliatorius. Taigi, manau, turėtumėte sumažinti papildymų skaičių Išskyrus tą nuostabų žaidimą😉
Skiriu 2 žvaigždutes, nes 1: labai vėluoja. 2: per daug priedų. 3: kai tik suskamba varpas, priverčia mane paspausti x2 grynųjų pinigų. Prašome patobulinti.
Kai aš jį atsisiunčiu, tai neatsisiunčia, tik todėl skiriu tik vieną žvaigždutę..... kai žaidžiu, buvo malonu žaisti ir mėgautis visapusiškai, bet tai erzino, kai yra tiek daug skelbimų
Gražaus žaidimo ir reklamos šiame žaidime mažiau 😊
Šis žaidimas yra įdomus, bet sudėtingas. kai bandžiau sustabdyti priekabiautoją, jis man neleido. tai padarė du kartus. &, Aš dėl kažkokių priežasčių negaliu padaryti kitų žemėlapių už papildomus pinigus?. be to, tai įdomus žaidimas.
Tai tikrai smagu, man tai patinka ir nenuobodu, aš elgiuosi kaip mokytojas, man patinka, jei tai gerai, ar blogai, tai tikrai smagu, turėtumėte išbandyti.
Gerai, bet reklama erzina
Daug priedų, bet puikus žaidimas vaikams 👏 👍
Šis žaidimas yra labai gražus. Tai taip pat padės vaikams mokytis. Dabar jis atsisiunčiamas, bet matau, kad vaizdo įrašas yra žaidimas, tada atsisiunčiu šį žaidimą. Žaidimas, grafika ir valdikliai yra labai gražūs. Man patinka šis žaidimas. Ačiū, kad padarėte žaidimą geriausiu. Tai geriausias žaidimas vaikams.
Atsiprašau, bet aš noriu būti pirmas, kuris čia turi 2 žvaigždutes lol XDXDXDXD
Toks nuostabus žaidimas! Vienintelė problema yra ta, kad yra keletas skelbimų, bet aš tikrai neprieštarauju, kad jis toks nuostabus ir lengvas.
Tai labai geras žaidimas, man jis labai patinka, bet jame yra labai daug skelbimų, jei šio žaidimo kūrėjas pašalins šiuos skelbimus, tada šiame žaidime ateis daugiau žmonių
Labai geras 👍 👏 Man patinka šis žaidimas 🎮 👏 👌 😀. Šis žaidimas mane atpalaiduoja.
Puiku, bet 6 dieną aš pasirinkau neteisingai. Kyla klausimas, koks yra labiausiai paplitęs picos užpilas. Taigi vaikas pasakė pepperoni . Jei atvirai, visose picose nėra pipirų. Atsakymas turėtų būti sūris. Manau 3 žvaigždutės
Neblogai, bet jame yra per daug priedų ir aš negaliu išvalyti lentos, o jei padariau 1 lygį, jis pridedamas po pridėjimo, o geras dalykas yra tai, kad visi vaikai gali išmokti kai kurių naujų dalykų iš šio programos žaidimo.
erzina. Juokinga, kaip gesintuvais galima apipurkšti smurtautojus, todėl duosiu du, bet visi sako, kad paspaudus surinkti, nukeliauja į trigubo skelbimą. Aš turiu tą pačią problemą! Kiekviename lygyje gaunate skelbimą ir tai taip erzina. Gal liaukitės taip alkani pinigų ir leiskite mums žaisti be reklamos kas dvi sekundes? ☹
tai gerai garantuokite, kad jiems patiks šis žaidimas
Ši programa net neverta įvertinimo, ji buvo tokia bloga. Iš pradžių buvo labai smagu, bet kai pradėjau dirbti kino teatro ieškojimo klasėje, kur reikia rasti apgaviką, negalėjau apsidairyti aplinkui, kai radau ką nors ir persikėliau pas jį, jis sugesdavo ir suges, todėl pasiilgdavau. juos apgaudinėja. Šie prideda čiulpia taip pat, kai jūs turite žiūrėti vieną naują uniformą ir tarp lygių. Nenoriu skambėti grubiai, bet tai buvo tokia didelė problema, kad turėjau pašalinti programą.
Vien dėl skelbimo skyriau 3 žvaigždutes, kitaip tai labai gražu
Šiame žaidime yra tiek daug skelbimų, kad tai juokinga. Taip pat būtų geriau, jei tai būtų ir neprisijungęs žaidimas