Post by lynsolistena on Feb 11, 2022 23:42:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulasyon hnum
ta gra uzależnia i jest świetnym sposobem na spędzenie czasu ... początkowo była sceptyczna, ale bardzo ją lubię ... tylko nie reklamy lol
Nie da się DZWIEKU
Bardzo fajna gra bez internetu 👍 Nawet z też fajna
To świetna gra, w której możesz usiąść i odpocząć bez nudy! Dodatkowo zawsze możesz robić mnóstwo różnych rzeczy!!!
Ciągle odmawia ładowania filmów. Dlatego żadnych nagród. Sprawia, że gra jest niemożliwa i nudna.
Zrób, którego nie da się zrobić z koniecznością i naprawą gry od nowa. Bo jeszcze trochę i zrezygnuje z gry
Dobra gra jak na początku
Gra jest lepsza, ale teraz oglądanie dodaje coraz częściej nic nie zwraca tylko loader
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulator rnc
To fajna gra, ale ceny menadżera rosną. Jeśli nie jesteś tego świadomy, będziesz marnować swoje monety, kupując i sprzedając losowo. Z tego powodu aplikacja została usunięta po 30 minutach grania.
Kox giera zabija nudę
Modele postaci to małe dreszcze, a ciągłe naleganie na codzienne zakupy jest śmieszne. Ekran jest zbyt wypełniony ofertami. Ale to przeciętna gra bezczynności, więc trochę w nią gram.
Gra ok ale idiotyczne reklamy, które chcą chcą się odtwarzać A tym samym danymi bonusami całkiem psują rozgrywkę 👎
Pobrałem tę grę prawie 4 lub 5 razy i za każdym razem, gdy osiągam wysoki poziom postępu, gra zaczyna się zawieszać i ulega awarii specjalnie z reklamami. Usuwam to teraz samo, ponieważ jest to frustrujące 😒
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash உருவகப்படுத்துதல் dlqa
Przyzwoita gra, naprawdę nie ma zbyt wielu reklam, IMHO trochę nudne, ale dobre
Gra dobra
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulasyon hnum
Dawałem 5 gwazdek bo załatwili sprawę z reklamami przez, które trzeba było wychodzić przez te gry i włączać grę, aby znowu znowu się powtarzać, że dwie
Daje 5 gwiazdek ponieważ bardzo się wcisnęłam
Polecamkę jest dużo możliwości ale jest jeden minus aktualizacje są co bardzo krótki czas 4 gwiazdki.
Ta gra jest grywalna i pomaga zrozumieć, jak działają dochody i wydatki w środowisku budowlanym. Zdecydowanie polecam
Jest to gra, w której prawie nic nie robisz, podczas gdy oni próbują cię zdobyć, kupować rzeczy, aby zarobić więcej fałszywych pieniędzy, dzięki czemu możesz ulepszyć, aby zarabiać więcej fałszywych pieniędzy. Jeśli interesują Cię tego rodzaju gry, to wydaje mi się, że są prawdopodobnie lepsze gry typu Idle z ciekawszymi motywami.
Gra się nie uruchamia, zatrzymuję się na 11% ładowania
Grałem w tą grę ale teraz na moim tablecie nie chce się odbyć
Nie grałem jeszcze długo, wydawało się, że na bezczynności drewna trochę więcej się dzieje, ale wygląda na to, że możesz grać w trybie offline, co jest miłe
Ta gra jest bardzo fajna, zdecydowanie zajmuje mi czas, a w wolnym czasie mogę cieszyć się czymś fajnym do zrobienia. Mam tylko jedno pytanie, o co chodzi z SUPER CASH i jaka jest różnica między Super Cash a tokenami w grze? Co mogę zrobić z obydwoma poza ulepszeniami. A jeśli to wszystko, po co mieć nawet 2 rodzaje pieniędzy tylko po to, aby robić to samo?
Uwielbiam tę grę, ale naprawdę źle się glitchuje. Ciągle też zamarza. Reklamy zacinają się, a niektóre z nich nawet nie dają mi nagrody. Z tego powodu rozważam pozbycie się go ponownie.
Po rysowaniu na 3 poziomie prestiżu winiarskiego węgla wyrzuca z gry
Reklamy to jedno, ale reklamy w tej grze są stale tymi, które trzeba pilnować za pomocą wielu naciśnięć przycisków. Nigdy wcześniej nie miałem takich reklam w żadnej innej grze.
Uwielbiam grać w tę grę, która świetnie się bawi. Niedawno zacząłem znowu grać. Ostatnio jednak, podczas odtwarzania reklam w celu zwiększenia zysku, zawiesza się lub zawiesza... lub nawet jeśli nie ma kilku szans, gdy trafisz na x dla reklamy na końcu, zamknie się, ale nie da mi impulsu...
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash உருவகப்படுத்துதல் dlqa
Uwielbiam tę grę, ale jedyne, co mnie niepokoi, to dodatki i sposób, w jaki musisz się zalogować! Jeśli usuniesz reklamy i jak musisz się zalogować! wtedy dam ci 5 gwiazdek!
Najlepsza gra w jaką grałem.
Bardzo fajna gra jest baz neta i jest super
Chce, abyś oglądał mnóstwo reklam, aby zdobyć rzeczy. Żadna z nich nie daje ci rzeczy. Albo natychmiast pojawia się błąd, albo oglądasz cały film, aby na końcu się zawiesił. Świetny.
Gra uwielbiam ja
Frends, nawet nawet Komunikatory yggghgihy instytutu iw przyszłości, czy chceść na weekend wyjeżdżać zawsze mogę pracować, że wraca ja będę Twoja A Ty koleżanka pokieruje ze mną do nas do mojej woli do lipy zaangażowanej w ppdejcir do bycia zaangażowanym powikłania zawału na weekend na wsi chciałeś
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulator rnc
To moja najbardziej ulubiona gra, ponieważ podoba mi się ta gra. Gra automatycznie uruchamia się i daje pieniądze w grze, ale jestem zły, ponieważ ta gra jest opóźniona przez większość czasu. Nie dla mojego urządzenia, ale może wszystkie urządzenia to ta gra opóźnia się. Ale ta gra jest niesamowita
Lost Lands 3 Phiêu lưu rdi