Post by berniharrave on Feb 8, 2022 8:42:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnog novca ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Zabavna, ali više mi je u redu ova igra, dosadna je. Znam zašto su ljudi rekli da je ova igra dosadna. Zabavno je u earky igri.
Summoner's Greed: Idle TD Hero حکمت عملی kkk
Zabavno je i sve, ali tako je sporo prolaziti kroz sve faze samo ako to možete ubrzati
Moram reći da je ovo jedna od onih igara u kojoj je samo, dobra, ima koliko sam vidio, nema loših strana ove igre, stvarno je dobra, pokušajte
Izgubio sam napredak kada sam se očito prethodno prijavio na svoj Facebook račun i kupio paket za čudovište. Sada mi igra ne dozvoljava da vratim napredak i volio bih da mogu ocijeniti ovu nulu
Igra s 5 zvjezdica Ocjena temperature 1 zvjezdica, potrebno je popraviti ozbiljan problem. Tri stupa užasno kvare kada se koriste uzastopno, uzrokuju pobjedu većine jer ne mogu dovoljno brzo upotrijebiti više moći zaredom
Ne mogu povezati svoj račun samo kaže da nema internetske veze, ali imam jaku internetsku vezu
Bez nametljivih oglasa, iskreno oglašavanje, super zabava. To je SAVRŠENA mobilna igra.
Tako je teško okupiti heroje u usporedbi s većinom igara za prizivanje. Po mom iskrenom mišljenju, nije vrijedno vremena igrati ovu igru kada postoje druge koje su bolje.
Jednostavna igra, ali još uvijek izazovna. Dobar izbor umjetnosti i mehanike, odličan izbor u reklami.
Ova igra ima reklamu sljedeće razine, dajte njihovom upravitelju zajednice povišicu
Ovo je briljantna igra, jedina loša stvar je što ne možete prenijeti podatke sa svog uređaja na novi uređaj, zato joj za sada dajem 2 zvjezdice dok se ovaj problem ne riješi
Izgleda zabavno, ali animacije su preduge, monitor (aparat za oglase) stalno razbija igru.
Rečeno mi je da ažuriram igru pa sam to učinio i izgubio sav svoj napredak i ne mogu ga vratiti ili dobiti 300 početnih kugli
Čekao sam 2 dana i sada ne mogu prikupiti offline zlato jer ne mogu dobiti nikakvu wifi vezu unatoč tome što sam prijavljen na facebook?
Reći ću da je jako dobra činjenica da vam omogućuje pozivanje BESPLATNO, ali sreća za pozivanje nije uspjela, nije me toliko briga, stvarno uživam igrati ovu igru kada sam pod stresom!
Ova igra u ranoj fazi je zabavna. Sakupljanje novih čudovišta i njihovo podizanje razine pristojan je mehaničar. Ali što dulje igram, osjećam se kao da igram samo da skupljam novčiće što nikad nije dovoljno. Brušenje iste faze iznova i iznova je dosadno. Monitor i prodavač ne mogu hodati puno brže, a timer je predug ako želite mljeti afk. U igri nedostaju informacije. Svaka faza nema nikakve informacije, ostavljajući igraču nesvjestan odabir faze ili izazova. Skupo čudovište cool, ali preskupo.
igra je dobra, reklame su dobre. jako volim ovu igru. ako mogu dati više od pet zvjezdica, dajem 100.
Da, vaši oglasi su najbolji, ali ova igra je osrednja, grindy.
Loša funkcija šefa, suludo mljevenje, OGROMAN RNG, u suštini ako se želite zabaviti u obrani tornja, samo potrošite novac na btd jer to nije to
Hill Climb Racing 2 Racerspil pudc
Iznimno dosadno. Povremeno zaustavlja ionako sporu igru i zaključava kontrole kako bi vas pitao želite li gledati oglas.
Igra je dobra. Ali nakon tjednima igranja ove igre postaje dosadno, pogotovo kada prizivate čudovišta, jer nema novih čudovišta koja su nižemitska čudovišta. A kada farmirate za prizivanje kamena, potrebno je mnogo vremena da ih dobijete 1000, a nakon što je određeni događaj prizivanja kamena završio, svo kamenje je nestalo, frustrirajuće je kada ih obradite satima, samo da vidite kako nestaju nakon završetka događaja. Zašto se ne može pretvoriti u PresentSummoningStoneToMakeItEZR
Do sada nedostatak zlata stvarno pada čak i nakon kupnje 2x novčića, ali još uvijek se barem dodaci mogu preskočiti
Ovaj mi se jako sviđa; dobro napravljeno. Uredi: 5 zvjezdica se vraća kada popravite oglase. Dodirom za gledanje videozapisa na monitoru zaustavlja se mjerač vremena, ali se oglas ne reproducira. Igra se ne zamrzava, može je odbiti i nastaviti igrati, ali bih želio nagrade.
Igra je... u redu. Ali veliki problem za mene je to što morate sjediti i gledati svaku sekundu napredovanja. Imam set koji može proći kroz prvih 80-100 lvl bez problema. Ali ako ne ostavim aplikaciju uključenu tijekom svega toga, to se neće dogoditi. Dakle, ako ga isključim dok spavam, dobit ću novčiće, ali bez napretka. Što znači da jednostavno moram ostaviti svoj telefon na igrici ne radeći ništa s njom otprilike jednu minutu po lvl. Ne radi ništa osim gledanja.
Za sada 5 zvjezdica. Neka vaša igra bude iskrena i zanimljiva
Ne sprema vaš napredak ako imate nesreću da izgubite telefon. Gotovo sam pobijedio igru prije nego što sam izgubio telefon, nabavio novi i ponovno preuzeo ovu igru. Mislio sam, budući da sam je povezao na svoj gmail račun i na Facebook račun, da će spasiti moj napredak (kao i svaka druga igra...) Ali ne, očito nema razloga za sinkronizaciju. To je zabavna igra, ali nisam spreman za nju početi ispočetka.
Summoner's Greed Diskarte iiy
Postoji tona oglasa ako zapravo želite dobre stvari, nešto u igri košta puno novca. Zabavno je iako ponekad teško i tjera vas da ponovo pokušate i sviđa mi se taj dio, osim što je zabavan, to je gubitak vremena i novca.
Kako zaraditi uz minimalan trud. ova igra nema NIŠTA, u njoj jedva možete ništa učiniti, ali ovdje možete puno toga platiti.
Dobra
Vrlo hladna i zabavna igra
Stvarno mi se sviđa igra, ali prodavač i znate da monitor dolazi kao svaki val! Volio bih da možete promijeniti koliko dolaze jer počnu biti iritantni nakon vala 10, promijenite ga, također mi se ne sviđa baš tako molimo vas da pogodne kutije budu točne za Trinity beam. Molim i hvala ᕙ( • ‿ • )ᕗ žao mi je što monitor nije toliko neugodan, ali prodavač je prevara>
Nije najbolja Idle igra. Neaktivan je za prikupljanje SAMO KOVANICA... Ne RAZINU ili KUGLIJE.. Ne može promijeniti čudovište usred igre.. Dakle.. Zaslužuje 3 zvjezdice upravo sada jer nije BESKONAČNO U NEKRETANJU ako zaglavite na istoj razini čak i u stanju mirovanja 24 sata.
Nije moguće preskočiti vodič.
Čudovišta su slatka, ali to je otprilike sve. Previše mljevenja brzo ga pretvara u zabavu
Zabavna je igra, ali spora nije nešto na što sam navikao
Gledajte oglas i ne dobijete rewad jer pokušaj napuštanja oglasa nakon gledanja vodi u trgovinu aplikacija. Vratite se na igru, pokušajte ponovno izaći iz oglasa, ista stvar. Popravite oglase ili ih uklonite.
Vrlo dobro i jednostavno samo treba više događaja ili barem više načina da dobijete crvene kristale i egzotična čudovišta, ali igra je prilično zabavna. Btw upravo sam instalirao igru bc ima smiješne reklame lol
Igra je zapravo iznenađujuće dobra, ovisnik sam, imaju priličnu količinu dobivanja kugli za pozivanje, a također možete jako brzo dobiti novčiće. Nadamo se da će dodati više načina igre poput igranja s drugim ljudima ili dvoje drugih ljudi.
Slatka je, ali nema dubine i igra je s vrlo malim naporom osmišljena za posluživanje reklamnih videa.
Prilično dobra igra, definitivno dodajte funkciju automatskog vala, kao što je primjer igre Grow Castle, vjerujem da će učiniti igru puno boljom!
Osjećam se kao da ne razumijem gdje dolazi dio u stanju mirovanja. To je spora TD igra za koju se čini da bi trebala biti u stanju raditi u pozadini, kao igra u stanju mirovanja, ali nije.
Bilo je zabavno dok ne dođete do točke u kojoj MORATE koristiti automatski kliker da biste imali ikakav značajan napredak. Ali još uvijek je bilo moguće igrati, onda smo dobili događaj gdje sam skoro platio 20 dolara da pokušam dobiti mistično čudovište, ali nisam dobio ništa... Samo normalne kovanice i osjećam se prevarenim...